Internative

Blog pentru oamenii care stau prea mult pe net

Internative header image 1

Romania? Pula!

May 17th, 2009 · 2 Comments

In ultimul timp apar proteste din ce in mai puternice si mai inchegate impotriva amenzilor si avertismentelor tampite ale CNA-ului. La radio nu e voie sa vorbesti despre sex, dar stirile de la ora 5 si spalarea de creier de pe OTV continua nestingherita.

Ei bine la un moment dat, oricat de ne-vulgar ai vorbi (si eu chiar sunt), tot iti vin nervii la un moment dat si apreciezi la adevarata valoare un clip ca cel de mai jos.

P.S. Acum daca stau si ma gandesc, poate chiar e intentionata strategia asta a CNA-ului. Intai le speli creierii si apoi le interzici accesul la educatie sexuala. Rezultatul? O noua generatie de oi numai bune de manat la vot. Si voi care sperati ca lucrurile merg spre bine 🙂

Tags: Uncategorized

2 responses so far ↓

  • 1 dan-marius // May 18, 2009 at 6:32 pm

    mda. Exista o expresie des folosita cu bagarea subiectului mesajului tau in diverse… chestii… CNA-ul e un rau util… oare o fi venit timpul ei sa fie penetrata de interesul nostru la o exprimare libera? Exprimarea libera a noastra si a… urmasilor urmasilor nostri. 😀

  • 2 artistu // May 29, 2009 at 12:16 pm

    In conditiile astea nu prea mai vad nici o diferenta intre optica comunistilor si cea de azi. Poate doar ca avem impresia ca acum avem LIBERTATE in schimbul unei stari de anarhie, pe care unii ne-o preznta ca TRANZITIE! Sau am eu ochelarii murdari si vad realitatea diform?