Internative

Blog pentru oamenii care stau prea mult pe net

Internative header image 1

Noi metode de imbogatire: aurul de la Sarmizegetuza

August 19th, 2008 · 1 Comment

Dupa ce au terminat cu conturile inexistentente ale lui Ceausescu, baietii cei destepti au trecut la metode noi de imbogatire – aurul dacilor – ca oricum statea degeaba pe acolo si nu-l folosea nimeni. Mai bine il folosesc ei in campanii electorale, ca vorba aia, tot poporul beneficiaza din asta.

Alexandru Mironov a inclus cetatile pe listele UNESCO. Urma sa se initieze o ampla campanie de sapaturi arheologice si realizare a unui centru turistic exceptional. Programul a fost insa stopat, iar copii ale dosarului cu hartile siturilor au ajuns la hotii de comori. Altfel cum reusesc acestia sa caute, pe un teritoriu atat de mare si sa mearga la punct ochit, punct lovit?

Presupun ca dupa ce termina de valorificat bogatiile naturale ale dacilor, o sa se apuce si autoritatile sa faca ceva amenajari pe acolo pentru turistii mai amarati care vor sa vina sa caste gura la ce a mai ramas.

Sursa: Ziua.net: Sarmizegetusa vanduta

Tnx Dan pt link.

Tags: Activism politic · Parerea mea · Politica · Romania

1 response so far ↓

  • 1 dan-marius // Aug 20, 2008 at 12:42 am

    Am fost la Sarmis in 2006. Din diverse motive anul trecut si anul asta nu am mai ajuns.
    Pot spune cu siguranta ca e o zona care merita studiata, cunoscuta si apreciata. E o zona superba care musteste de istorie.