Internative

Blog pentru oamenii care stau prea mult pe net

Internative header image 1

Yoozila – motorul de cautare care nu se gaseste nici pe el

July 15th, 2008 · 1 Comment

Am gasit astazi, in editia online a ziarului local Agenda, un articol despre un motor de cautare romanesc ce se vrea competitorul lui Google si Yahoo. Interesant zic, uite ca se mai incearca proiecte indraznete si pe la noi si dau si eu un click sa vad despre ce este vorba. Prima cautare a fost bineinteles “Yoozila”, ca sa vedem cat de mult se lauda. Surpriza mare cand primesc mesajul “No results found”. Dupa mai multe cautari cu acelasi mesaj am renuntat.

Am facut totusi o cautare dupa ei pe Google, ca sa vad ce se mai zice despre ei, si am ajuns pe blogul lor, unde in ultimul post (din 11 iulie) se plang ca au probleme cu serverele. Dar asta nu-i oprea totusi sa puna un mesaj de avertizare si pe prima pagina sa nu cauti ca prostu si sa-ti faci o parere proasta despre ei.

Concluzia – degeaba ai o idee buna daca relatiile cu clientii sunt la pamant. Oameni buni, daca tot vreti sa-i concurati pe cei de la Google, macar invatati de la ei cum se face customer support.

Tags: Internet · IT · Parerea mea

1 response so far ↓

  • 1 dan-marius // Jul 17, 2008 at 1:24 am

    Las’ ca inca are de corectat niste erori mari cit casa. 😉 Incearca sa folosesti “advanced search” sau sa caut textul intre ghilimele (adica cuvintele in ordinea dorita, conform cautarilor cu google)….