Internative

Blog pentru oamenii care stau prea mult pe net

Internative header image 1

Come on!

June 28th, 2008 · No Comments

Poza de mai jos este un poster pentru o actiune studenteasca:

campanie studenteasca

Studenteasca clar e, pt ca doar o minte infierbantata de student politehnist putea veni cu o idee de asta. In rest o campanie tampita dupa parerea mea. In primul rand inutilitatea ei:

Cui se adreseaza? Studentilor? Care sa faca ce? Sa iasa in strada sa protesteze? Right…

In al 2lea rand executia. Recunosc ca ideea in sine este buna, dar trebuia clar o imagine mai putin explicita (fundurile celor doi putea fi acoperite cu ceva acolo, pt ca asa cine dracu se mai gandeste la ce vor sa spuna? :D).

Oricum, e totusi pozitiv ca au incercat sa faca ceva. Dar cu un singur poster sigur nu o sa se schimbe ceva. Mai cu viata fratilor. In articolul care este si sursa pt aceasta poza, singurul student revolutionar din Timisoara dadea drept exemplu studentii francezi care au rezolvat rapid problema in stil propriu – prin proteste de strada. Sunt curios cam cand o sa inceapa si studentii nostrii sa se mobilizeze si sa inceapa sa-si ceara drepturile mai vehement si sa organizeze si ei proteste puternice de strada si nu doar demonstratii politice la manevrele micilor politicieni din ligi, care vor sa ajunga si ei mari.

Tags: Activism social · Haz de necaz · Parerea mea · Universitar