Internative

Blog pentru oamenii care stau prea mult pe net

Internative header image 1

Andrei Gheorghe pleaca din Romania

April 12th, 2008 · 2 Comments

The big bad Andrei Gheorghe se lauda ca pleaca din Romania (intr-un interviu dat ziarului Adevarul), pentru ca s-a saturat. Ca sa-l citez:

E o ţară confiscată de nişte şmecheraşi pe care nu mai poţi să-i dai jos. România e terminată, e «Pa!» din toate punctele de vedere.

[…]

Pentru că, în ’89, ăştia au preluat o ţară cu un potenţial de speranţă şi, în măsura impotenţei lor, ne-au creat o clasă politică în care intră indivizi mediocri, neprofesionişti, stângaci, prost îmbrăcaţi, fără stil, fără onoare, care nu fac nimic altceva decât să înoate într-o dejecţie ca nişte limbrici. Asta fac ei! În ţară nu se mai poate face nimic.

Hai sa fim seriosi. Pai cine-i lasa pe acesti oameni sa intre in clasa politica? Cumva unu ca Mr Gheorghe care declara ca nu merge la vot? Si asta la TV ca sa mai convinga si alti tantalai. Nici o problema, stati domnilor acasa ca merge prostimea si voteaza pe cine trebuie.

Romania e terminata din cauza ca sunt oameni ca Mr Gheorghe care dau declaratii de astea prostesti si fug la caldurica in Italia, unde intr-adevar curge lapte si miere (ok, probabil ca pt el o sa curga la salariul de manager de post tv pe care o sa-l primeasca). Ok, eu ca si globalist convins, nu am o problema cu mutatu’ pe meleaguri straine, dar sa ma scuteasca cu motivele astea. Refuz sa cred ca o tara intreaga poate fi parasita si lasata pe mana idiotilor/hotilor/nesimtitilor. Ce-i cu fatalismul asta? Chiar nu exista niste lideri de opinie care sa fie in stare sa mobilizeze letargica noastra clasa de mijloc?

Articol preluat de pe MergiLaVot.ro

Tags: Activism social · Interviuri · Mergi La Vot · Personalitati · Politica · Romania

2 responses so far ↓

  • 1 dan-marius // Apr 12, 2008 at 9:53 pm

    Ce pot sa-i spui lui celalalt Andrei (adica Gheorghe 🙂 ) decit drum bun si calatorie placuta? Si sa se intoarca cind l-oi chema eu. 😉

  • 2 ziare // Jun 30, 2009 at 3:23 pm

    lol :)si cand l-oi chema si eu:)