Internative

Blog pentru oamenii care stau prea mult pe net

Internative header image 1

Urban legends

April 5th, 2008 · 3 Comments

Am primit linkul asta pe messenger candva saptamana trecuta:

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume – http://ionut.ecosapiens.ro/fii-schimbarea-pe-care-vrei-sa-o-vezi-in-lume

Recunosc ca primul impuls a fost sa scriu si eu repede despre cruzimea in numele artei (sau ma rog, asa-zisa arta). Dar apoi, gandidu-ma la toate legendele si scam-urile ce ajung aproape zilnic la mine, si datorita faptului ca un asemenea eveniment nu putea trece neobservat de organizatiile ecologiste, care ar fi facut macar un scandal monstru in presa internationala, dar nu s-a auzit totusi nimic, am ajuns la concluzia ca mai bine mai las subiectul un pic deoparte pana o sa am timp sa fac ceva research.

Pana la urma nici nu a trebuit sa ma obosesc eu, pentru ca reactia a venit promt de la nihasa.

Ca sa trag o concluzie dupa toate aceste scam-uri, legende si proteste stupide, aveti multa grija in ce alegeti sa luati de bun din chestiile “reale” de pe net.

On the internet nobody knows you\'re a dog

Tags: Internet · Promovat de Internet · Scams/spams

3 responses so far ↓

 • 1 Ionut Parausanu // Apr 5, 2008 at 5:24 pm

  Nici tu nu te-ai deranjat sa cauti sa vezi care e adevarul. Poftim sursa mea si judeca tu daca poate fi considerata de incredere sau nu.

  http://arts.guardian.co.uk/art/news/story/0,,2269320,00.html

 • 2 Andrei Firoiu // Apr 7, 2008 at 12:23 pm

  Ionut, din cate vad linkul tau confirma ceea ce zicea si nihasa, ca de fapt cainele a fost tinut acolo numai 3 ore si nimeni nu stie daca a murit sau nu:

  “Vargas, 32, said he wanted to test the public’s reaction, and insisted none of the exhibition visitors intervened to stop the animal’s suffering. He refused to say whether the animal had survived the show, but said he had received dozens of death threats.

  Juanita Bermúdez, director of the Códice Gallery, insisted Natividad escaped after just one day. She said: ‘It was untied all the time except for the three hours the exhibition lasted and it was fed regularly with dog food Habacuc himself brought in.”

  So chiar nu inteleg ce e cu protestul, pentru ca teoretic chiar artistul a declarat ca a facut asta pentru a trage un semnal de alarama in legatura cu maltratarea cainilor.

 • 3 Andrei Firoiu // Apr 7, 2008 at 12:33 pm

  Si chiar daca stirea ar fi adevarata – in Africa mor sute de mii de oameni de foame, sau maltratati. Nu crezi ca asta ar fi o tema mai buna de protest?